98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Un projecte entre l’Ajuntament i la Fundació Futur promourà la creació de cooperatives agràries

Un projecte entre l’Ajuntament i la Fundació Futur promourà la creació de cooperatives agràries

Maria Lladó, coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Font de l’Ocupació i Toni Mantis, tècnic de Promoció Econòmica a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca han donat detalls del projecte a Ràdio Sant Andreu.

Joves Pagesos Sant Andreu de la Barca 11

L’objectiu del projecte, en el que l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca col·labora amb la Fundació Futur, és promoure una cooperativa agrícola (de cultiu ecològic) a Sant Andreu de la Barca, amb persones de qualsevol edat i col·lectiu.

La sessió informativa serà el 5 de març a les 17.30h a LES ESCOLES VELLES.

La primera fase de formació teòrica i pràctica (3 mesos) començarà el 12 de març. Serà sobre emprenedoria i acció social; cooperativisme; i agroecologia.

Desprès hi haurà un període de 6 mesos de formació i implantació de la cooperativa i transformació en cultiu ecològic.

L’objectiu general de la proposta és promoure cooperatives agrícoles per fomentar l’ocupació a diferents territoris de Catalunya. Aquests cooperatives tindran com a valor diferencial que seran de cultiu ecològic o be en la transformació en cultiu ecològic.