98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Programa especial resum de la Festa Major 2023 de Sant Andreu de la Barca

Programa especial resum de la Festa Major 2023 de Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu ha ofert una àmplia cobertura del desenvolupament de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca amb entrevistes i reportatges amb els protagonistes de la festa.

Els especials s’han seguit a través dels 98.fm, a la web de l’emissora municipal  a més de les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram.

PROGRAMA RESUM ACTES DIVENDRES 1 DE SETEMBRE

Els alumnes del taller de pintura El Taller de Ana van protagonitzar el Pregonet de Festa Major al Parc Central per donar pas al Pregó del Centro Cultural Andaluz i El Centre Excursionista Pi Tallat a l’antic ajuntament.

El pintor Juan Antonio Tenorio va inaugurar una exposició de pintures al Teatre Núria Espert I a Casa Estrada va acollir la recepció de Festa Major a les entitats locals.

A l’avinguda Constitució els joves van gaudir de la nit de DJ’s i a l’Ermita del Palau, el rock va ser protagonista amb les actuacions The Golden Grahams i  O’Funk’illo. L’Agrupació de Joves va treure La Barca del senyor Andreu per finalitzar la festa a La Clota.

 

PROGRAMA RESUM ACTES DIVENDRES 1 DE SETEMBRE

Dissabte els actes arrencaven amb les Matinades de Festa Major per continuar amb la cursa d’slot al Centre Cívic de El Palau i les activitats de la Festa Major Petita al Parc Central. La plaça Onze de setembre va acollir la jornada de jocs de taula i el Torneig de Carcassonne. L’Escola de Teatre Sensedrama del Casino ens van ensenyar com es un rodatge al plató i l’Ètnia va celebrar la 18a Trobada Gegantera. La Coral Ferran Sors va oferir els eu tradicional concert de Festa Major i Sonia Navarro va portar el seu espectacle Time for dreams al Teatre Núria Espert.  Els diables va cremar al correfoc i el grup Los 80 principales va omplir l’esplanada a ritme dels anys 80’s.  El dj local Charly Rock Mc Fly va tancar la festa de dissabte amb una sessió amb música dels 70,80 i 90.  A les dues de la matinada  a la plaça Federico García Lorca es donava inici a la 28a Gimcana Nocturna.

PROGRAMA RESUM ACTES DIUMENGE I DILLUNS  3 I 4 DE SETEMBRE

Diumenge el Centre Excursionista Pì Tallat va celebrar la 9a Caminada Popular a Sant Andreu de la Barca i a la Festa Major Petita els nens i nes van jugara  jocs tradicionals a més de gaudir de l’espectacle de màgia Lumière amb el mag Txema.  La Missa solmemne de Festa Major i la ballada de sardancs van centrar els actes actes del matí.  A la tarda la Festa Holi va omplir de colors l’avinguda Constitució. A la nit lliurament del premis de la 28a Gimcana Nocturna i el cantant Edu Esteve va presentar en directe les cançons del sic “Ara o mai”.  La banda femenina les COCO van tancar els actes de diumenge.

El dilluns la Festa Major Petita finalitzava amb un circuit d’inflables al Parc Central i amb l’espectacle de circ White Bottom de Ramiro Vergaz.  L’Orquestra La Banda del Drac va oferir un especial per la gent gran a l’escenari de l’av Constitució i els castell de focs artificials va donar per finalitzada la Festa Major 2023 a Sant Andreu de la Barca.