98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Primeres mesures econòmiques de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per pal·liar els efectes de la situació creada pel COVID-19

Primeres mesures econòmiques de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per pal·liar els efectes de la situació creada pel COVID-19

S’atura el cobrament d’impostos durant l’estat d’alarma

ajuntament

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un primer paquet de mesures econòmiques per ajudar a les famílies de la ciutat amb els efectes derivats de la situació d’alarma derivada per la pandèmia del Coronavirus.

Aquestes són mesures adoptades pel govern municipal que se sumen a les que han anunciat la Generalitat de Catalunya i el Govern de l’Estat.

Mentre es perllongui l’estat d’alarma decretat pel Govern central, l’Ajuntament no cobrarà els tributs municipals, tant els impostos com les taxes.

Tampoc es cobraran cànons o lloguers.

En el cas de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) es prorroga un mes el temps màxim per fer els abonaments.

L’Ajuntament no cobrarà els rebuts dels serveis que no es prestin durant aquest període, com ara les escoles bressol o el poliesportiu municipal.

Es tramitarà una compensació en les quotes que ja s’hagin cobrat, que serà proporcional a la part de l’activitat que no s’hagi realitzat.

La taxa per ocupació de la via pública de les terrasses es cobrarà enguany en un únic rebut durant el segon semestre de l’any, descomptant la part proporcional que correspongui

L’Ajuntament també s’ha posat en contacte amb les persones que havien adquirit una entrada de teatre pels muntatges “La granja” i “La zanja”, que s’han hagut de suspendre per retornar els diners.