98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Primera pedra del nou pavelló per a la pràctica de la gimnàstica esportiva

Primera pedra del nou pavelló per a la pràctica de la gimnàstica esportiva

Amb un pressupost de gairebé 200.000 euros, s’inicien les obres de la  construcció d’un nou pavelló annex a l’actual complex esportiu l’11  i que servirà per a la pràctica de la gimnàstica esportiva i artística.

29122019 pavello gimnastica

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Enric Llorca,  diversos regidors del consistori entre ells el regidor d’Esports Lluis Ouelogo I la regidora d’Urbanisme Ana Alba, a més  de representants de l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca (AESAB).

Les instal·lacions tindran una superfície de 600 metres quadrats i l’espai necessari per a la pràctica d’aquesta disciplina esportiva.

Les instal·lacions donaran resposta a les demandes i peticions de les famílies dels nens i les nenes que fan aquesta pràctica esportiva a la ciutat i que actualment ho fan a una nau de la zona industrial de Camp Llarg.

29122019 pavello gimnastica 02

El futur pavelló tindrà l’espai reglamentari per col·locar tots els aparells de competició dels que disposa l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca (AESAB).

El projecte preveu l’habilitació d’una fossa, que s’omplirà de petites peces d’escuma, que permetrà treballar les acrobàcies de major dificultat dels aparells de terra, salts, paral·leles i barres.

Actualment aquesta entitat compta amb 277 joves que practiquen aquest esport a Sant Andreu de la Barca.

Fotos Ajuntament Sant Andreu de la Barca