98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El president de la Generalitat visita L’Institut El Palau per mantenir una reunió amb la direcció del centre i el claustre de professors

El president de la Generalitat visita L’Institut El Palau per mantenir una reunió amb la direcció del centre i el claustre de professors

Quim Torra ha estat escridassat a l’entrada i sortida de l’Institut per un grup de manifestant que han mostrat el seu rebuig per la visita del president de la Generalitat a Sant Andreu de la Barca.

Visita President Generalitat Ies El Palau 01

 

El president de la Generalitat, Quim Torra ha visitat L’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca per mantenir una reunió amb la direcció del centre i el claustre de professors. Del que s’ha parlat a la reunió de moment no ha transcedit.

Visita President Generalitat Ies El Palau 04
Acompanyat pel conseller d’ensenyament Josep Bargalló, la reunió ha durat al voltant d’una hora i mitja.
Malgrat que la visita del president de la Generalitat s’han mantingut amb un cert secret i que no hi haurien declaracions ni a l’inici ni final de la reunió, més d’una desena de mitjans de comunicació estaven presents a l’entrada de l’institut on també al voltat d’unes 70 persones s’han manifestat en contra de la visita de quim torra a l’institut.

Els manifestants amb banderes espanyoles han escridassat al president de la Generalitat i han fet sonar per megafonia l’himne d’Espanya i el de la Guardia Civil.
A la reunió que ha mantingut el president de la Generalitat amb el centre escolar no hi han estat convidats representants municipals.