98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Presentat el programa Tecnoalimentària amb l’objectiu de crear un hub d’empreses del sector de l’alimentació al Baix Llobregat Nord

Presentat el programa Tecnoalimentària amb l’objectiu de crear un hub d’empreses del sector de l’alimentació al Baix Llobregat Nord

Una trentena d’empreses de la zona nord del Baix Llobregat han participat en la presentació del programa Tecnoalimentària que impulsen  sis ajuntament del Baix Llobregat Nord, entre els quals es troba el de Sant Andreu de la Barca a més  d’Esparreguera, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Collbató i Olesa de Montserrat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El projecte té com a objectiu la creació d’un hub empresarial que generi aliances estratègiques.  De fet, En el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona es vol donar un enfocament pràctic per finançar projectes de desenvolupament tecnològic a les empreses de la cadena de valor de l’alimentació, gràcies als fons Next Generation.

La presentació s’ha celebratal Teatre Núria Espert i ha comptat amb la prèsència d’empreses a més d’alcaldes, regidors i tècnics dels sis ajuntaments implicats a més de la consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca Ana Alba ha destacat la importància de projecte i que la zona del Baix Llobregat Nord compta amb tots els elements necessaris per tirar endavant el projecte.

Amb la creació d’un hub empresarial específic de la cadena de valor de l’alimentació permetrà generar sinergies i aliances entre les empreses i les entitats públiques i privades de la zona. Per la seva banda Lourdes Borrell, Consellera  del desenvolupamemt Econòmic i Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat  ha destacat la importància de la unió de les entitats públiques i privada en el projecte que també facilitarà l’impuls de la digitalització del sector.

Xavier Tovar, gerent de Societat i Empresa ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu del projecte Tecnoalimentària.