98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Presentat el Passaport Edunauta amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats educatives de tots els infants

Presentat el Passaport Edunauta amb l’objectiu de promoure la igualtat d’oportunitats educatives de tots els infants

El Passaport Edunauta és un projecte educatiu comunitari per promoure la igualtat d’oportunitats educatives més enllà de l’escola per a tots els infants de 3 a 12 anys impulsada per l’Aliança Educació 360.

L’adhesió al Programa Passaport Edunauta es va aprovar el mes de març en el plenari municipal. El projecte treballa perquè els infants tinguin més oportunitats educatives i puguin acreditar els aprenentatges adquirits fora de l’escola.

La regidora d’Educació a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Anna Serra ha presentat el nou programa que es podria iniciar durant el curs vinent i ha estacat que “Les activitats de Passaport Edunauta estaran coordinades amb l’ajuntament amb la col·laboració de la comunitat educativa santandreuenca”.

El Passaport Edunauta està impulsada per la Fundació Jaume Bofill, entitat referent en la lluita contra les desigualtats socials a Catalunya a través de l’educació, i per la Cooperativa +Educació, entitat pionera en el desenvolupament de passaports d’aprenentatge fora escola per a infants.