98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Presència santandreuenca en el pòdium de la final de la Lliga Catalana de BMX

Presència santandreuenca en el pòdium de la final de la Lliga Catalana de BMX

La darrera prova del campionat s’ha disputat al Circuit Municipal Santi Moreno de Sant Andreu de la Barca.  Iván OulegoAdrián Mesa, Yulen Chasco i Miquel Hernández han estat els riders de Sant Andreu de la Barca que han aconseguit guanyar la prova en les categories Cruiser, Junior i +19 masculina.

CLASSIFICACIÓ FINAL

 

La prova organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme han participat més de 130 corredors, una cinquantena de Sant Andreu de la Barca.  El Motoclub Sant Andreu ha organitzat la cinquena prova de la lliga després d’organitzar al gener la primera prova, després dues proves a Barcelona i la quarta a Mataró.  Valoració molt positiva de la prova per part del Moto Club Sant Andreu.

Ivan Oulego llegenda de la bicicleta a Sant Andreu de la Barca ha aconseguit guanyar la prova en la categoria Cruiser B.

En la categoria Cruiser A la victòria ha estat pel santandreuenc del Moto Club, Yulen Chasco.

Miquel Hernández de Sant Andreu de la Barca i corredor del Catalonian Team ha guanyat en la categoria open més 19 masculina.


Mariona Calvis ha estat la guanyadora en la categoria 19 més femenina.

Adrián Mesa corredor local i rider del Catalonian Team, ha guanyat la categoria Junior masculina i en la categoria femenina la gunyadora ha estat Jana Roman.

En la categoria Infantil victòria per Sergi Morillo del BMX Terrassa seguir del santandreuenc Ulises Barrachina del Moto Club
En infantil noies la victòria per Hanna Venermo i en la categoria cadet, Viller Venermo del Bmx Terrassa.

En les categories de prebenjamí Arraon Martin i Neizan Hernández del BMX Terrassa han liderat la cursa.

En Benjamí la victòria per Eric Serrano del BMX Terrassa.


En la categoria principiants Pol Guerra del XL Bmx per davant de Mia Ayats segona.

En la categoria aleví, la victòria per Asier Moya del BMX Terrassa seguit del rider local Oliver Barrachina, segon classificat.