98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Presència santandreuenca al musical “Golfus de Roma” amb la ballarina Sonia Navarro

Presència santandreuenca al musical “Golfus de Roma” amb la ballarina Sonia Navarro

Navarro participa en el musical que s’ha estrenat al Teatre Condal de Barcelona on interpreta el paper de Tintinabula.

“Golfus de Roma” és un clàssic teatral, una comèdia. Sonia Navarro comparteix escenari entre d’altres amb Jordi Bosch, Roger Julià, Mercè Martínez i Eloi Gómez sota la direcció de Daniel Anglès.

La santandreuenca ha comentat a Ràdio Sant Andreu la seva experiència i com li va arribar la proposta de participar en el musical. Amb un missatge a Instagram va começar tot……

Hem aprofitat per fer un repàs per la seva trajectòria professional i la direcció de Dance place Sonia Navarro.

Golfus de Roma és, sens dubte, la comèdia musical més divertida de tots el temps. Basada molt lliurement en les comèdies de Plauto, els seus autors creen el vehicle perfecte perquè totes les escenes més esbojarrades i les situacions més desbaratades es barregin amb grans cançons i números musicals.


Guardonada amb sis Premis Tony, incloent-hi el de Millor Musical, aquesta comèdia d’embolics és un dels grans títols del gènere. L’autor de la música d’aquesta farsa esbojarrada és l’aclamat compositor Stephen Sondheim.