98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Pot Petit, actuació destacada en la nova programació familiar del Teatre Núria Espert

El Pot Petit, actuació destacada en la nova programació familiar del Teatre Núria Espert

pot petitEl 29 de novembre a les 12 del migdia el grup d’en Pau la Jana i la Melmelada band, El Pot Petit, oferirà un repàs dels deus anys de trajectòria on no hi faltaran cançons com ‘El lleó vergonyós’, ‘Puja al meu coet’, o “Els pirates”.

El regidor de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barc, Juan  Pablo Beas ha comentat les obres que formen part de la nova programació del Teatre Núria Espert com ‘Hi ha res més avorrit que una princesa rosa? amb direcció de Paco Mir el 25 d’octubre i les titelles del Centre de Titelles de Lleida el 12 de desembre amb ‘On vas Moby Dick?’

princesa rosaCia. Grappa Teatre
HI HA RES MÉS AVORRIT QUE SER UNA PRINCESA ROSA?
25/10/2020 12:00 h
Preus: 8,00 € anticipada, 10,00 € a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle
Direcció de Paco Mir, text de Raquel Díaz Reguera.
La Carlota és una princesa tan rosa com totes les princeses… Té un vestit rosa, una habitació rosa i una “feliç” i envejable vida de color rosa però, no obstant, s’avorreix moltíssim, perquè tot això d’anar besant gripaus a la recerca d’un príncep blau no l’interessa gens ni mica. A ella, el que li agradaria seria caçar dracs, muntar en globus o nedar a lloms d’un dofí.
pot petitEL POT PETIT AL TEATRE
29/11/2020 12:00 h
Preus: 11,50 € anticipada, 13,00 € a taquilla des d’una hora abans de cada espectacle

A la Jana, a en Pau i a la Melmelada Band els encanta explorar i viure aventures. Aquestes aventures de dins el Pot Petit les han convertit amb cançons i ara les volen compartir amb tots vosaltres. Nous personatges, vells coneguts i molta música.

Un concert màgic i participatiu amb vuit músics dalt l’escenari, titelles i teatre per gaudir amb família!Espectacle en català recomanat per a públic entre 3 i 10 anys.
Exclòs carnet Petit Grans Espectadors. 

moby dickCentre de Titelles de Lleida
ON VAS, MOBY DICK?
12/12/2020 18:00 h
Adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, la projecció d’animacions i les cançons ens endinsaran en la història d’una gran balena blanca, la Moby Dick.
A en Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels 7 mars.