98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / PORTAVEUS – Sonia Aranda, portaveu del Partit Popular de Sant Andreu de la Barca (maig 2024)

PORTAVEUS – Sonia Aranda, portaveu del Partit Popular de Sant Andreu de la Barca (maig 2024)

 

Ràdio Sant Andreu continua amb la nova ronda d’entrevistes amb els portaveus dels grups polítics municipals a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Hem entrevistat a Sonia Aranda,  portaveu del Partit Popular,

A l’entrevista s’ha analitzat l’actualitat local i també valoracions del primer any de legislatura.

 

La portaveu popular ha recordat a l’entrevista “Nosaltres som polítics de vocació, això està claríssim. No som polítics perquè tinguem un sou que ens permeti viure. Per tant, ens apassiona Sant Andreu i creiem que la ciutat i els ciutadans de Sant Andreu es mereixen el millor. Per aquest motiu nosaltres posarem tot el necessari perquè així sigui”. Sobre el paper del Partit Popular al plenari afirma que ” el paper que li toca fer a qualsevol grup municipal de l’oposició és un paper de fiscalització de la feina que fa el govern i, en qualsevol cas, intentar aportar idees a allò que es presenta.Estem fiscalitzant la feina de l’equip de govern, intentant treballar sobre el que ens demana la ciutadania mitjançant les mocions”.