98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / PORTAVEUS – Sonia Aranda, portaveu del Partit Popular de Sant Andreu de la Barca (febrer 2024)

PORTAVEUS – Sonia Aranda, portaveu del Partit Popular de Sant Andreu de la Barca (febrer 2024)

La portaveu del Partit Popular ha analitzat a Ràdio Sant Andreu l’actualitat política de Sant Andreu de la Barca.

La portaveu popular ha destacat a Ràdio Sant Andreu el paper a l’oposició que està duent a terme el Partit Popular a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Sonia Aranda ha assenyalat que l’any 2024 el Partit Popular “l’afrontem fent propostes sobre el que li preocupa la ciutadania intentant ajudar i col·laborar amb les nostres propostes perquè siguin acceptades per l’equip de govern”. Aranda ha confessat que “ha canviat una mica el tarannà de l’actual govern, de l’inici a ara. Abans era molt tirant, però ara ha canviat”. Per aquest motiu, la portaveu popular, ha recordat a Ràdio Sant Andreu “Hem començat l’any intentant, sino a encabir totes les idees, a què se’ns pugui escoltar i poder donar la nostra opinió, i si és possible, poder incorporar-les a les propostes de l’equip de govern”.

Ha avançat que presentarà una moció per a la creació d’una oficina municipal antiocupació. Aranda ha explicat a l’emissora municipal que continuarà assistint a l’Audiència Pública, però de moment només ho farà als darrers 15 minuts. Ha recordat que totes les preguntes del públic assistent van dirigides a l’equip de govern “ens sentim com a mers espectadors i és desolador que no despertem en la ciutadania cap mena d’inquietud per saber que opinem l’oposició”.