98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / La Policia Local de Sant Andreu de la Barca posa una vintena de denúncies a propietaris de gossos per incomplir les normes

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca posa una vintena de denúncies a propietaris de gossos per incomplir les normes

Durant el darrer mes i mig en el marc de la campanya de tinença d’animals domèstics

 

CAMPANYA CONTRA EXCREMENTS GOSSOS AL CARRERDeixar les deposicions fecals dels gossos a la via pública, portar els animals sense lligar o sense morrió i anar custodiats per un menor d’edat són algunes de les infraccions de l’ordenança per la tinença d’animals domèstics que ha sancionat la Policia Local les darreres setmanes.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va posar en marxa al mes d’abril un pla de xoc per fer complir aquesta ordenança arran les queixes reiterades de la població per l’estat dels carrers, els conflictes que es donaven a espais públics i la manca de salubritat que hi havia a determinades zones de la ciutat.

Aquesta campanya de xoc ha consistit en fer complir l’ordenança sobre tinença d’animals domèstics, que va aprovar l’ajuntament per unanimitat al mes d’octubre de l’any 2005.

En el marc de la campanya, la Policia Local ha intensificat la vigilància a les zones més conflictives i ha comprovat, tal com marca l’ordenança, la documentació dels animals.

Fins al 31 de maig s’han posat 17 sancions: 8 per no recollir deposicions del carrer; 8 per portar els gossos sense lligar, sense morrió i sota la vigilància d’un menor; i 1 per deposicions d’orins d’un gos que roman habitualment al balcó d’un domicili particular.