98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Policia Local intercepta un lladre després que posés el seu botí a la venda a Internet

La Policia Local intercepta un lladre després que posés el seu botí a la venda a Internet

Havia robat un scooter valorat en 300 euros i posteriorment l’havia posat a la venda a una coneguda pàgina web de compra-venda d’objectes de segona mà.

policia-localLa Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha identificat i denunciat un veí de la localitat que havia robat un scooter i posteriorment l’havia posat a la venda a una coneguda pàgina web de compra-venda d’objectes de segona mà.

Un grup de joves va robar el patinet a un menor d’edat a una zona comercial de la ciutat, robatori que la família va denunciar davant de la Policia Local.

Posteriorment, la víctima va descobrir que el seu patinet, que va poder identificar per la marca i el model i pels elements decoratius que el mateix noi li havia posat, estava a la venda a una coneguda pàgina on line que es dedica a la comercialització amb objectes de segona mà.

El menor va comunicar els fets a la Policia Local, que va organitzar un operatiu especial per provar d’identificar al jove.

La víctima va contactar amb el presumpte lladre i van acordar una cita per dur a terme la transacció.

Un operatiu policial va desplegar-se a l’entorn del lloc de la cita i va poder recuperar l’scooter i identificar al presumpte lladre, que haurà de presentar-se al jutjat quan sigui requerit.