98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Podemos organitza un acte per donar a conèixer el projecte VioPet

Podemos organitza un acte per donar a conèixer el projecte VioPet

VioPet, és un programa d’ajuda als animals de les dones maltractades i el projecte proporciona espais segurs per als animals de les dones que ha estat maltractades. 

L’acte tindrà lloc el dilluns 14 de novembre a les 18.30 h a l’Espai Jove (Av Constitució,24 i comptarà amb la participació d’Esther Goméz, responsable de l’area Feminisme de Podemos Sant Andreu de la Barca, Mari Carmen Smith, presidenta de la Plataforma por la Igualdad de Sant Andreu de la Barca, Pepi Fernández, animalista, Laura Alzamora Coordinadora de feminismes i LGTBI Podem Catalunya i Noemí Quin, responsable área de Portecció Animal de Podemos Catalunya.)

La portaveu de Podemos a Sant Andreu de la Barca, Isabel Marcos ha donat detalls de l’acte a Ràdio Sant Andreu.

El programa VioPet, consisteix en la creació d’una xarxa d’espais segurs mitjançant cases d’acollida per aquests animals i pretén donar resposta al 30% de dones víctimes de violència masclista que tenen animals de companyia. El temps que un animal estarà en acollida depèn de cada cas, poden ser  uns dies, unes setmanes o uns mesos. Aquesta iniciativa va sorgir de la Direcció General de Drets dels Animals i de l’Observatori de Violència cap als Animals en el marc del Pla de Contingència contra la Violència de Gènere davant la crisi de la COVID-19.