98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ple extraordinari aquest dijous per aprovar les bases per accedir als nous ajuts per fer front als efectes de la covid-19

Ple extraordinari aquest dijous per aprovar les bases per accedir als nous ajuts per fer front als efectes de la covid-19

El ple es podrà seguir en directe a partir de les 13h  a Ràdio Sant Andreu 98.0 FM i a www.radiosantandreu.com

Sala Plens Ajuntament SAB

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca celebrarà aquest dijous dia 8 d’abril un ple extraordinari per aprovar les bases per accedir als ajuts previstos per fer front als efectes de la crisi econòmica derivada de la covid-19.

El ple municipal del mes de març va aprovar una modificació del pressupost de l’Ajuntament per destinar un milió d’euros més a la reactivació social i econòmica.

A la sessió d’aquest dijous s’aprovaran les bases per poder facilitar l’accés dels col·lectius afectats a aquests ajuts de la manera més simplificada possible.

El pla preveu, entre d’altres coses, donar ajudes de fins a 1.000 euros per mantenir el llocs de treball a petits empresaris i comerciants que han vist afectada la seva activitat per la pandèmia.

També s’han previst ajudes directes de 500 euros als bars i restaurants que han vist afectada la seva activitat.

El consistori reserva una partida de 150.000 euros a l’edició de 5.000 targetes moneder, que estaran carregades amb 30 euros i que es podran gastar als negocis no essencials de la ciutat.

ORDRE DEL DIA

1. PART RESOLUTÒRIA
1.1. Pronunciament sobre la urgència del Ple extraordinari i urgent.

1.2. Aprovació de les Bases reguladores de les subvencions destinades a les activitats de restauració, per pal·liar els efectes de les mesures de restricció de la Pandèmia de la Covid-19, per concessió directa; i de la seva convocatòria.

1.3. Aprovació de les Bases específiques reguladores de les subvencions destinades a microempreses i autònoms per al manteniment de llocs de treball post Covid-19, per concessió directa; i de la seva convocatòria.