98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Quins plats oferiran els establiments per l’onzena edició de la Ruta de la Tapa?

Quins plats oferiran els establiments per l’onzena edició de la Ruta de la Tapa?

Durant aquests 4 dies de Festa Major es celebrarà també l’onzena edició de la Ruta de la Tapa. Hi participaran un total de 22 establiments d’arreu del municipi. Hem parlat amb alguns dels participants en la ruta de la tapa perquè ens expliquin sobre les tapes que presenten.

Ens han parlat al Bar Aquàrium sobre la seva Cresta, a Platillo’s sobre la seva Arepa, a Venetzia sobra l’Empanada, al Frankfurt del Carrer ens han explicat que porten els tastes de mar i muntanya i al Rei dels Frànkfurts sobre la Barqueta de Pulled Porc. Un dels establiments que sempre participen, el Palau Vell, presenta tant opció salada com dolça i a Telemollete ens parla sobre la Sopresa Ibérica.

El preu per tapa i beguda és de 3 €. La votació la faran els mateixos consumidors de manera en línia a través d’una pàgina web, rutadelatapasab.cat que estarà operativa a partir del moment en què es pot votar, l’1 de setembre a les 18:00, fins al dia 8 de setembre a les 14:00. La ruta de la tapa té unes franges horàries concretes: el divendres 1 de setembre de 18:00 a 21:00, dissabte i diumenge de 12:00 a 14:00 i de 18:00 a 21:00. Dilluns 4 de setembre de 12:00 a 14:00.

Hi ha establiments que tenen un horari especial, així que és recomanable comprovar el programa on està tot detallat.