98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La plantilla de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca incorpora nous efectius

La plantilla de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca incorpora nous efectius

Noves incorporacions agents Policia Local SAB - 01

L’alcalde Enric Llorca ha valorat les noves incorporacions i ha anunciat la convocatoria de 4 places més de cara l’any vinent.

Noves incorporacions agents Policia Local SAB - 02

Entre les noves incorporacions l’agent 1059 que va poques setmanes va rebre un reconeixement per la seva actuació i socors a un company practicant-li un massatge de reanimació.

 

Noves incorporacions agents Policia Local SAB - 03

Reconeixement a una policia local de Sant Andreu de la Barca per salvar la vida d’un company

 

Noves incorporacions agents Policia Local SAB - 04

Els fets van succeir el novembre de 2019 quan l’agent 1059 es trobava fent les pràctiques a L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Un dels alumnes va perdre el coneixement i les seves constants vitals eren molt febles i l’agent de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca va practicar un massatge de reanimació i posteriorment va fer servir un desfibril·lador.

Noves incorporacions agents Policia Local SAB - 06

L’agent 1059 ha explicat com van succeir els fets i qualificat la seva feina ‘com la millor del món’ i  pel que fa al reconeixement assegura  ‘no li poso nom i és tracta d’un reconeixement a la professió’.

Noves incorporacions agents Policia Local SAB - 07
Assegura que la Policia Local no ‘som els dolents  i estem al carrer pel que se’ns necessiti, ja sigui per  salvar vides o per ajudar amb el que poguem’.

Noves incorporacions agents Policia Local SAB - 05

Ara, l’agent forma part de les noves incorporacions de la plantilla de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.