98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El pilot santandreuenc Alejandro Rodríguez finalitza 13è en el Campionat del Món de Flat Track

Rodríguez es podria proclamar campió d’Espanya junior de Supermotard a mitjans de novembre

Alejandro Rodriguez Flat TrACK

El jove pilot debutava en un campionat mundial de la modalitat de Flat Track. La pandèmia de la Covid-19 ha modificat el calendari de curses i s’ha escurçat considerablement. De les curses programades només s’han pogut disputar dues a la República Txeca i a Itàlia aquest cap de setmana.

Alejandro Rodriguez que en aquests moments ocupa la segona posició en el Campionat d’Espanya junior de Supermotard ha obtingut la 13a posició en la seva primera experiència en una competició mundial de Flat Track amb l’equip SGR Grau Racing.

Alejandro Rodriguez Flat Track 2

La propera cita, si la pandèmia ho permet serà disputar a mitjans de novembre a Alcarràs (Lleida), la darrera cursa del Campionat d’Espanya de Supermotard en la categoria junior. De moment és el segon classificat amb opcions d’aconseguir el títol.

Alejandro Rodriguez Flat Track 3
Amb sis anys va començar una passió per les motos tal com va comentar fa unes setmanes a Ràdio Sant Andreu.
Porta sempre el número 73, que va ser el primer dorsal que va rebre quan va començar a córrer curses de BMX amb el Moto Club Sant Andreu. Des de llavors aquest número l’ha acompanyat en la seva trajectòria esportiva