98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / ‘Petits monstres’ i ‘Mans’ doble proposta pel cap de setmana al Teatre Núria Espert

‘Petits monstres’ i ‘Mans’ doble proposta pel cap de setmana al Teatre Núria Espert

Ferran Campmany del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu les propostes per aquest cap de setmana al Teatre Núria Espert.
Dissabte  podrem veure Petits monstres  una obra teatral que descriu la crisi dels 40 en clau de comèdia àcida i diumenge al migdia ‘Mans’ un espectacle per a nadons.

 

 

petits monstresPETITS MONSTRES
Dissabte 14 de novembre 21.00h
Produccions La Villarroel + Focus

Sense casa, sense feina i sense vergonya. La crisi dels 40 en clau de comèdia

Tots vivim rodejats de pors, però intentem superar-les o, almenys amagar-les de la vista dels altres. L’Anna, en canvi, ha decidit conviure amb tots els seus temors i paranoies i ensenyar-los sense complexos, acceptant així, públicament, que la seva vida és i serà una veritable merda. A punt de fer els 40 anys, artista conceptual a l’atur i vivint de nou a casa dels seus pares, l’Anna s’ha convertit en un molest espantall que no suporta el món en el qual viu, i el món tampoc la suporta a ella. Només que la seva idíl·lica vida de merda es veurà amenaçada per la intenció de la seva germana Marta de separar-se del seu xicot (vegà i practicant de ioga) i tornar a la llar paterna.
La guerra esclatarà entre les dues germanes per conquerir un mateix espai, i en aquesta batalla delirant s’enfrontaran les dues maneres radicalment oposades i irreconciliables de veure el món i viure’l; dues maneres d’enfrontar-se al buit i a les pors i dues maneres de salvar-se a un mateix quan tot va malament, molt malament.
mansMANS
Diumenge  11.00 i 12.00h

Espectacle multisensorial per als i les més petites de la casa!

MANS és un espectacle pensat perquè els nens i les nenes tinguin una experiència teatral gratificant i engrescadora. MANSés un espectacle visual ple d’imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges.
El llenguatge corporal, que comença amb les mans i s’escampa a tot el cos; la música que tot ho embolcalla; el llenguatge visual dels colors, la llum i les ombres; la transformació de l’espai; la paraula, justa i afinada per a endreçar-ho tot.Un espectacle que us convidarà a fer un viatge a mons reals i mons fantàstics. A somniar. A pensar. A escoltar. A riure.