98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Pedro Sánchez presenta 4 fases per a la desescalada i arribar a la nova normalitat al juny

Pedro Sánchez presenta 4 fases per a la desescalada i arribar a la nova normalitat al juny

En compareixença en roda de premsa, el president del Govern espanyol ha assenyalat que la desescalada serà gradual, asimètrica i coordinada. La unitat serà la província o la illa”. 

pedro

La primera fase la 0 s’iniciarà el 4 de maig i cada fase comptarà amb un període mínim de 15 dies. La fase 1 permetrà obrir de manera parcial algunes activitats com el comerç (no els centres comercials)sota unes condicions de seguretat i l’obertura d’hotels i terrasses fins a un aforament del 30%.

La fase 2 s’obriran cinemes, auditoris i teatres amb un aforament del terç de la seva capacitat a més museus i sala d’exposicions.

La tercera i darrera fase es flexibilitzarà la mobilitat i les restriccions d’aforament i regulació.  Utilitzar mascaretes de protecció seguiran sent recomanables.

Sánchez ha assegurat que els escoles obriran al setembre.

De  moment no s’han marcat horaris ni franges sobre la sortida de dissabte 2 de maig. L’anunci es podria fer públic entre dijous i divendres.

 

ENLLAÇOS DESTACATS
Plan para la nueva normalidad

Previsió orientativa per l’aixecament de limitacions en funció de les fases

Cronograma orientatiu