98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Pasqual Canals fa un cinquè al Campionat del Món Masters de descens a Austràlia

Pasqual Canals fa un cinquè al Campionat del Món Masters de descens a Austràlia

El rider santandreuenc ha disputat a Cairns, Austràlia  el campionat del món. Finalment, Pasqual Canals ha estat cinquè classificat amb un temps de 3:55.252,  després que a les qualificacions acabés en tercera posició.

Corredors de més de 25 països han disputat el Campionat del Món Masters de descens a Austràlia en el circuit situat en una selva tropical Patrimoni de la Humanitat. La cursa en la categoria Master 40 l’ha guanyat el britànic Rowan Sorell amb un temps de 3:45.217.

En un missatge a les xarxes socials, Pasqual Canals ha comentat “Un altre mundial que s’acaba i una altra decepció mes …. La veritat que de la meva part tot ha anat bé, bons entrenaments,bones mànigues i saber que he donat la meva 100%, però el resultat és el que és, P5 després de classificar 3…he treballat intensament per a aconseguir alguna cosa mes!. Després de la tempesta sempre surt el sol i fins i tot el 🌈. Aquest arc de Sant Martí tan desitjat per tots i que només uns pocs aconsegueixen! Per sort cada any hi ha una oportunitat…”  Finalment agraeix el suport rebut “Moltes gràcies a tots pel suport i afecte! 🫶 i als quals heu fet que el camí fins aquí hagi estat la bomba”.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Pasqual Canals (@pasqualcanals)

L’any 2023, Pasqual Canals va quedar en quarta posició en la categoria Master 30, malgrat haver patit dues lesions. L’any 2022 es va proclamar Campió d’Europa de Descens i campió en la categoria Master 30 en el Campionat d’Espanya de Descens disputat a El Raso.