98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / ‘Party Line’, la nova obra de TeatrAndreu al Núria Espert

‘Party Line’, la nova obra de TeatrAndreu al Núria Espert

La companyia local representarà l’obra el 2 de març a les 18.00h

TEATRANDREU Eugènia Guiringuelli - Ferran Catalana
La Companyia TeatrAndreu representarà l’obra ‘Party Line’ de Marc Rosich al Teatre Núria Espert el diumenge 2 de març a les 18.00H
Ferran Catalan i Eugènia Guiringuelli de Teatrandreu ha comentat l’obra que estrenaran sota la direcció d’Antonio Calvo.
Serà la 38ª obra de teatre que estrena la companyia local de Sant Andreu de la Barca.

 

Compra la teva entrada

Una obra de Marc Rosich interpretada per la companyia TeatrAndreu.
party lineTeatrAndreu portarà a l’escena l’obra Party Line de Marc Rosich que Antonio Calvo ja ha dirigit en altres ocasions.

Argument: Una veu femenina ens dóna la benvinguda. És “la veu que ens demana que apaguem els mòbils abans de començar la funció”, però també és “la veu que ens demana que premem dos cops # o que deixem el missatge després del senyal”. Aquesta veu, incorporant el paper de mestra de cerimònies, ens acompanya en un passeig a través de les ones per assistir a un variat laberint de converses telefòniques, reflex clar dels nous hàbits, usos i costums a què ens ha portat la dictadura de la telefonia mòbil.

Aquesta col·laboració entre el director i la companyia és fruit d’una experiència pionera a Sant Andreu de la Barca gràcies al Festival Lola.