98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / A partir de dilluns s’unificaran les regions sanitàries de Barcelona, i les àrees metropolitanes nord i sud

A partir de dilluns s’unificaran les regions sanitàries de Barcelona, i les àrees metropolitanes nord i sud

RS_78_Barcelona.jpg_563309836El ministre de Sanitat, Salvador Illa ha confirmat que partir de dilluns s’unificaran les tres regions i per tant s’amplia la mobilitat dels ciutadans d’aquestes tres àrees sanitàries que  podran circular lliurement per tots els seus municipis.

El ministeri de Sanitat ha autoritzat la petició de la Generalitat d’unificar les regions sanitàries de Barcelona, i les àrees metropolitanes nord i sud que continuaran en fase 1.
(Excepte el Garraf i Alt Penedès que passen a fase 2 i malgrat format part de la regió Metropolitana Sud, queden fora de la reunificació de l’àrea metropolitana)

Les tres regions són:

  • Àmbit Metropolità Nord que comprèn l’àmbit territorial del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.
  • Àmbit Metropolità Sud que comprèn l’àmbit territorial del l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf i el Barcelonès Sud.
  • Barcelona Ciutat amb els districtes de Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Horta-Guinardó, Les Corts, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc, Sarrià-Sant Gervasi.