98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La pàgina web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca augmenta el seu nivell de transparència

La pàgina web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca augmenta el seu nivell de transparència

La web municipal ha aconseguit una valoració del 75% (8 punts més respecte l’any anterior).

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat al regidor de Transparència Fernándo Yécora

web municipal

El portal web de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha estat reconegut per la seva transparència pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast.

Es tracta d’una marca de qualitat que doni garanties de confiança i credibilitat als ciutadans i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

Els criteris giren entorn a indicadors com ara que la informació sigui objectiva, que es difongui informació de manera constant, que sigui accessible i comprensible i que la consulta es pugui fer de manera àgil i ràpida.

Aquesta avaluació valora que informació de l’Ajuntament, com els pressupostos, la relació de llocs de treball, les subvencions o els convenis estiguin en la pàgina web o en el Portal de Transparència per a què tota la ciutadania hi pugui accedir i consultar-la.