98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / REPORTATGE – Oferir menjar per emportar, de moment l’única sortida de la restauració local

REPORTATGE – Oferir menjar per emportar, de moment l’única sortida de la restauració local

Quatre restauradors de Sant Andreu de la Barca analitzen a Ràdio Sant Andreu la situació actual provocada per les noves mesures per lluitar contra la COVID-19 que ha obligat tancar els seus locals.
L’aposta pel ‘’take away’’, el menjar per emportar és de moment l’única sortida dels restauradors.

take away

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha publicat una llista amb més de 30 bars i restaurants de la ciutat que ofereixen aquest servei.

Josep Martín d’El Palau Vell Restaurant, Lorenzo Horrillo del Bar Riera 2,  Yenn Rodeiro de La Esquinita del Mojito i Mireya Alonso del grup Dtaping – Dgustam han comentat a Ràdio Sant Andreu com s’han adaptat a la nova situació.

Els restauradors entrevistats asseguren que estan preocupats per la incertesa i els continus canvis de normativa.

Creuen que la restauració no és el problema i que abans de tancar totalment els seus negocis s’haurien d’haver pres altres mesures.   El servei de menjar per emportar és l’única possibilitat que tenen en aquests moments per tirar endavant.
Agraeixen als clients la seva fidelització que en alguns casos defineixen com acte de  solidaritat.

Malgrat intentar donar un missatge positiu sobre el futur dels seus negocis amb l’objectiu de superar aquesta crisi,  també creuen que molts negocis tancaran definitivament. Negocis que en alguns casos fa més de vint anys que van obrir a Sant Andreu de la Barca i estan vivint  una situació inèdita fins ara, malgrat haver superat altres crisis econòmiques.

TAKE AWAY 2 TAKE AWAY SAB 01