98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les obres per l’enllaç de l’AP7 i l’A2 avancen segons el darrer calendari previst

Les obres per l’enllaç de l’AP7 i l’A2 avancen segons el darrer calendari previst

Com a conseqüència dels treballs hi haurà afectacions puntuals al trànsit els pròxims dies segons ha comunicat el consistori.

Ajunatment Sant Andreu de la Barca

Ajunatment Sant Andreu de la Barca

Els treballs per a la construcció de l’enllaç entre l’autovia del Baix Llobregat (A2) i l’AP7 avancen a bon ritme i segons el darrer calendari previst, segons ha informat el Ministeri de Foment, administració de la que depèn l’obra.

Actualment s’estan fent treballs de pavimentació als ramals de l’enllaç i del tronc central de l’A2. També s’està construint la rotonda que ha de permetre la connexió amb la carretera de Rubí.

Els treballs es completaran amb la col·locació de pòrtics de senyalització i l’execució de la canalització de fibra òptica a l’AP7.

Durant els pròxims mesos es farà la pavimentació del tronc de l’enllaç i dels ramals i del tronc de l’AP7, així com la senyalització horitzontal i vertical i la il·luminació i els treballs d’acabat.

Fonts del Ministeri de Foment consideren que la situació actual de pandèmia que vivim fa molt aventurat assenyalar una data per a la finalització d’aquesta obra prioritària, que no es va aturar ni durant l’estat d’alarma.