98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Obre el termini per participar al mercat de segona mà i intercanvi del 5 de juny

Obre el termini per participar al mercat de segona mà i intercanvi del 5 de juny

Rosa Mª Asencio, tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu els requisits per poder participar.

4art Mercat Segona Mà i Intercanvi SAB -01L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza un mercat de segona mà amb la finalitat de donar una segona vida als objectes que tenim per casa i no fem servir evitant la generació de residus.

El mercat de segona mà i intercanvi tindrà lloc el dia 4 de juny però per poder participar cal fer una sol·licitud entre el 26 de març i el 13 d’abril. A la iniciativa pot participar qualsevol persona major de 18 anys encara que tindran prioritat les persones que estiguin empadronades a Sant Andreu de la Barca, o qualsevol entitat amb seu al municipi.

Els visitants del mercat podran trobar objectes com ara llibres, material informàtic, roba i complements, parament de la llar, petits electrodomèstics, joguines, monedes, segells, mobles, instruments musicals o material per a nadons.

Les persones interessades a tenir una taula han d’emplenar el formulari que es troba a la pàgina web.