98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Obertes les inscripcions al programa ExportMetropolis per ajudar a empreses en el seu procés d’internacionalització

Obertes les inscripcions al programa ExportMetropolis per ajudar a empreses en el seu procés d’internacionalització

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona compta amb un programa per ajudar a les empreses en el seu procés d’internacionalització. S’anomena Exportmetropolis i està impulsada conjuntament amb els 36 municipis metropolitans, per donar suport al teixit empresarial metropolità, en el seu procés d’internacionalització.

Dani Porta, tècnic de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls del programa a l’espai Feina i Empresa de Ràdio Sant Andreu.

El programa va adreçat a petites i mitjanes empreses de qualsevol sector d’activitat econòmica, que estiguin en la fase d’inici d’un procés d’exportació o que busquin un nou mercat internacional per vendre el seu producte o servei.

Es seleccionaran un màxim de 15 empreses i s’oferirà un assessorament personalitzat centrat en aspectes com el màrqueting internacional, expansió del negoci, nous mercats, canals de distribució, benchmarking competencial, i assessorament economicofinancer, entre d’altres.

El programa valorat en 4500€ + IVA, és gratuït per les empreses i inclou 47 hores d’assessorament individual i 2 sessions en xarxa amb les empreses participants al programa, que es desenvoluparan a partir de setembre durant els 8 mesos següents.

MÉS INFORMACIÓ
Web: exportmetropolis.amb.cat
Inscripció formulari on-line.

dporta@sabarca.cat per aclarir dubtes i fer consultes.