98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Obert el periode per optar a un dels 45 pisos de l’Impsol de Sant Andreu de la Barca

Obert el periode per optar a un dels 45 pisos de l’Impsol de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament ofereix ajudes de fins a 150 euros per poder accedir als habitatges

Memoria de Gestió 2015L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha obert avui divendres el termini per poder optar a un dels 45 pisos que l’Impsol té a la localitat i que es llogaran a un preu assequible.

El consistori ha aconseguit llogar aquests pisos a l’ens supramunicipal i ara els llogarà a un preu assequible a persones de la ciutat.

Els habitatges formen part de la promoció que l’Impsol va construir a la ciutat i que no es va arribar a vendre com a conseqüència de la crisi econòmica.

Dels 45 pisos que ha aconseguit l’Ajuntament, un es reserva per a persones amb discapacitat i un altre per a víctimes de violència de gènere.

La resta es llogarà a un preu assequible a les persones que presentin les seves sol·licituds des d’avui divendres fins al 29 d’abril.

En cas que hi hagi més demanda que pisos es realitzarà un sorteig públic entre els sol·licitants.

Per afavorir l’accés a l’habitatge, l’Ajuntament oferirà una subvenció en funció dels ingressos dels sol·licitants.

Les unitats familiars que tinguin ingressos d’entre 15.000 i 20.000 euros rebran una subvenció mensual de 150 euros i les que tinguin ingressos d’entre 20.001 i 30.000 euros l’any tindran una subvenció mensual de 100 euros.

Entre els requisits per poder optar a un d’aquests pisos destaca estar empadronat a la ciutat des de fa més de dos anys de manera continuada, no ser titular de cap altre habitatge i destinar el pis a residència habitual.