98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Noves mobilitzacions dels treballadors de Nissan de Sant Andreu de la Barca per exigir la reindustrialització de les plantes catalanes

Noves mobilitzacions dels treballadors de Nissan de Sant Andreu de la Barca per exigir la reindustrialització de les plantes catalanes

Mobilitzacií NISSAN Sant Andreu Barca març 2021 - 01

Treballadors de la planta de Nissan a Sant Andreu de la Barca s’han aturat durant una hora davant de l’empresa per demanar i exigir que es reindustrialitzi les tres plantes que la multinacional japonesa té a Catalunya.

Mobilització NISSAN Sant Andreu Barca març 2021 - 09

Avui 28 de maig fa un any que Nissan va anunciar el tancament dels centres de treball de la Zona Franca, Sant Andreu de la Barca i Montcada i Reixach, una decisió que suposa la pèrdua de milers de llocs de treball.

Mobilitzacií NISSAN Sant Andreu Barca març 2021 - 08

L’aturada i la mobilització ha comptat amb la presència de treballadors, membres dels diferents sindicats i regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que ha donat suport a la mobilització.

Mobilització NISSAN Sant Andreu Barca març 2021 - 06

La lluita dels treballadors de Nissan continua i anuncien noves mobilitzacions.

Fernando Jiménez president del comitè d’empresa de Nissan Sant Andreu ha explicat les demandes per part dels treballadors.

Mobilització NISSAN Sant Andreu Barca març 2021 - 11