98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Noves mesures preventives de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per intentar contenir la propagació del coronavirus

Noves mesures preventives de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca per intentar contenir la propagació del coronavirus

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha pres diverses mesures per intentar contenir a la ciutat la propagació del Coronavirus, al mateix temps que intentarà mantenir el servei als ciutadans.

DECLARACIONS ALCALDE ENRIC LLORCA

comite tecnic

L’alcalde Enric Llorca ha tornat a reunir avui al comitè tècnic constituït per fer seguiment de l’epidèmia a la ciutat, i en el qual es coordinen les àrees de Salut i Organització i la Policia Local.

Llorca ha tornat a demanar “serenitat i tranquil·litat” i ha assegurat que totes les mesures que prendrà l’Ajuntament seran “coordinades, homogènies i consensuades”.

A partir de demà se suspendrà el servei a les escoles bressols municipals, al Centre Obert, al Casal d’Avis o a l’Escola de Música i Dansa i dissabte no obrirà el poliesportiu municipal ni els equipaments esportius a l’aire lliure.

També es suspenen de manera temporal totes les activitats socioculturals programades, com ara actuacions teatrals, formacions o concerts.

L’Ajuntament mantindrà operatius serveis com ara el Banc d’Aliments o el servei de menjador a les persones grans i prendrà mesures per regular i reduir les visites a l’Ajuntament, potenciant l’atenció telefònica o amb cita prèvia.

Davant la situació, l’alcalde ha convocat per aquesta mateixa tarda una junta de portaveus urgent amb la finalitat d’informar als membres del consistori de les mesures que s’han pres.

Totes aquestes mesures tenen per objectiu evitar la propagació de la malaltia, que no acostuma a ser greu en persones en bon estat de salut però que pot ser-ho en malalts amb patologies prèvies o d’edat avançada.

L’alcalde ha subratllat que “es tracta d’evitar l’avenç del virus per preservar els serveis de salut i d’urgències i garantir la seva capacitat d’atendre els casos que requereixen atenció crítica”.

Per això, l’Ajuntament recomana seguir els consells de les autoritats sanitàries i atendre exclusivament les informacions que difonguin les fonts oficials.