98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Nova neteja de la llera del riu Llobregat al seu pas per Sant Andreu de la Barca

Nova neteja de la llera del riu Llobregat al seu pas per Sant Andreu de la Barca

La neteja de la llera del riu alerta del problema de llançar les tovalloletes humides al vàter

Rosa Maria Asencio, tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha valorat a Ràdio Sant Andreu la neteja realitzada el 12 de maig.

 

SONY DSCEl consum de les tovalloletes humides s’ha incrementat  els darrers anys i el problema apareix en el moment en què aquestes tovalloletes es llencen pel vàter, ja que són les responsables d’embussos a la xarxa de clavegueram, avaries a les depuradores i l’encariment del procés de sanejament de les aigües residuals. La neteja de la llera del riu Llobregat realitzada el 12 de maig ha constatat aquest fet i l’increment de brossa d’aquest tipus.

SONY DSC

L’Ajuntament  ha participat en la neteja de la llera del riu Llobregat al seu pas per Sant Andreu de la Barca i que ha comptat amb la col·laboració d’entitats com Demasab i alumnes de L’IES El Palau i les escoles Can Salvi i Joan Maragall.

S’han recollit unes 17 bosses de deixalles i enguany s’ha detectat un increment de la presència de restes de tovalloletes humides que suposen un problema a l’entorn natural.

SONY DSC