98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Nova edició de “Vols jugar amb nosaltres?, per fomentar l’alimentació saludable i l’activitat física entre els joves

Nova edició de “Vols jugar amb nosaltres?, per fomentar l’alimentació saludable i l’activitat física entre els joves

ESCOLTA L’ENTREVISTA

IGimcana Familiar Esplai Pingüí - 04sabel Sánchez, tècnica de Salut Pública a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu el funcionament del programa d’oci actiu adreçat infants d’entre 6 i 12 anys.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fomenta l’activitat física, l’alimentació saludable i equilibrada i adreçat  la relació entre els nens i nenes de la ciutat amb una nova edició del programa “Vols jugar amb nosaltres?”.

El programa “Vols jugar amb nosaltres?” segueix la linea del programa municipal de prevenció de l’obesitat i fomenta entre els nens i nenes d’educació primària la pràctica de l’activitat física mitjançant el joc a l’aire lliure.

Aquest programa, consisteix en sessions d’una hora de jocs tradicionals, totalment gratuïtes, que es realitzen de dilluns a divendres (durant el curs escolar) i que estan dirigides per un monitor de lleure en diferents espais oberts del municipi, oferint als més petits l’oportunitat d’incorporar a la seva vida quotidiana un oci actiu saludable.

Enguany les activitats es faran a la plaça del Palau, a l’Onze de Setembre, a la Mercè Rodoreda i als jardins de Montserrat Roig.