98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Nova campanya de recollida d’aliments i productes d’higiene a Sant Andreu de la Barca

Nova campanya de recollida d’aliments i productes d’higiene a Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i el Fòrum Solidari organitzen una nova recollida d’aliments bàsics, productes d’higiene i alimentació infantil en una iniciativa solidària destinada a ajudar als més necessitats de la ciutat.

Aquesta acció solidària tindrà lloc el divendres 30 de juny i compta amb diversos punts de recollida, entre ells el Mercadona, Caprabo i BonÀrea.

L’alcalde Marc Giribet ha destacat la importància de la recollida i confia en la solidaritat dels santandreuencs i santandreuenques.

L’objectiu principal d’aquesta recollida d’aliments és contribuir al banc d’aliments locals per assegurar que les persones més vulnerables de la comunitat tinguin accés a una alimentació adequada i a altres productes essencials.

La recollida de productes es realitzarà durant tot el dia el divendres 30 de juny als punts de recollida designats.

Les persones que vulguin col·laborar poden portar aliments no peribles com arrossos, pasta, llegums, oli, llet, conserves, així com productes d’higiene personal i infantil.

Tots els productes recollits seran destinats al banc d’aliments locals, que s’encarrega de distribuir-los de manera justa i equitativa entre les persones i famílies en situació de vulnerabilitat.