98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Nous ajuts per a la rehabilitació d’habitatges de Sant Andreu de la Barca

Nous ajuts per a la rehabilitació d’habitatges de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, dins del Pla Metropolità de Suport als Ajuntaments, posen en marxa el programa d’ajuts per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i habitatges de Sant Andreu de la Barca.

habitatgesEl programa consisteix en la concessió de subvencions a fons perdut d’un percentatge del cost subvencionable i posa a l’abast dels ciutadans i ciutadanes les eines tècniques, econòmiques i de gestió necessàries.

Aquest programa pot ajudar a comunitats i propietaris en la millora dels seus edificis i habitatges ja que es poden portar a terme actuacions de conservació (façanes, fonaments…), de millora de l’habitabilitat (interior d’habitatge), de millora de la qualitat i la sostenibilitat (energies renovables…) i de millora de l’accessibilitat (ascensor, rampes…).

Les subvencions, segons el tipus d’actuacions, van del 35% al 50% del cost subvencionable i entre 2.000 i 4.000 euros per habitatge i per cada 100 m2 de local.

Les sol·licituds de les subvencions es poden presentar fins el 31 de desembre de 2014.

Teniu tota la informació, amb les principals preguntes i dubtes en el següent enllaç:
http://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-rehabilitacio-2014

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns l’Oficina Local d’Habitatge, situada en la segona planta de l’Ajuntament (93 635 64 0293 635 64 02), per resoldre els possibles dubtes.