98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Nou pla d’ocupació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Nou pla d’ocupació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Amb el nou pla es contractarà a  8 persones majors de 45 anys, que estiguin aturades i que no tinguin dret a subsidi o prestació.

ajuntament

La iniciativa forma part  del programa Treball i Formació i preveu accions formatives i un lloc de feina per un període màxim de 6 mesos.

Les persones que es beneficien d’aquest programa han de rebre, de manera simultània a la seva feina, una formació que els permeti adquirir els coneixements professionals necessaris per, un cop finalitzat el contracte, tenir la preparació adequada per optar a un lloc de feina amb més garanties.

Per poder optar a aquests llocs de feina cal que el sol·licitant estigui inscrit al Servei Català d’Ocupació (SOC) com a demandant de treball i és aquest organisme, que depèn de la Generalitat, l’encarregat de proposar els candidats al servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Els nous contractats faran feines administratives a diversos departaments municipals.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha recordat que “els plans d’ocupació pretenen donar  una oportunitat a col·lectius amb especials dificultats per a la inserció perquè puguin tenir una feina i aprofitar aquests mesos per formar-se i aconseguir les competències necessàries per aconseguir després un treball”.

Pérez ha apuntat que un dels principals objectius del Govern municipal és “la creació de feina de qualitat” pel que “treballem per atreure noves inversions i noves empreses i per tenir treballadors preparats”.

 

En total, aquest 2015 l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca haurà contractat 72 persones en el marc de diversos plans d’ocupació.