98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Nou pas per a la creació de comunitats energètiques al sector industrial de Sant Andreu de la Barca

Nou pas per a la creació de comunitats energètiques al sector industrial de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona impulsen la creació de comunitats energètiques amb l’objectiu de poder realitzar una transició energètica que permeti reduir els costos energètics i posicionar-se com a proveïdors sostenibles, tot millorant la competivitat de les empreses i gestiona el consum de forma comunitària.

Potenciar la figura de les comunitats energètiques basades en la generació i l’autoconsum de l’energia fotovoltaica tant en l’àmbit residencial com industrial. Les consultories energètiques Emelcat i Símbiosy han estat les encarregades d’oferir la informació necessària als industrials santandreuencs en l’acte realitzat a Les Escoles Velles.

Una tretzena d’industrials han participat de la segona sessió informativa que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Ana Alba i el regidor per a la transició energètica, Juan Alfaro.