98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Nou èxit de la Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca amb més de 500 inscrits

Nou èxit de la Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca amb més de 500 inscrits

La prova esportiva s’ha disputat el circuit urbà pels carrers de Sant Andreu de la Barca i pel que fa a la participació és la quarta edició amb més participació.

El president del Club d’Atletisme Lauro Arranz i el director esportiu de l’entitat Sergio Valle han valorat als micròfons de Ràdio Sant Andreu la dotzena edició de la Cursa de la Tardor.

 

El Club d’Atletisme de Sant Andreu de la Barca han estat un any més els organitzadors de la cursa amb el suport de l’Ajuntament. Enguany s’han inscrit 511 corredors.

CATEGORIA 10 KM

Carles Marín López del U.G.E. Badalona ha estat guanyador en la cursa de 10K amb un temps de  00:34:36 i amb un ritme de cursa de 3:28 min/km. El segon classificat ha estat Ignasi Baldellou Vila del Club Atlètic Palafrugell  i el tercer classificat Jorge Manzano Cotes del Sedentaris.Cat Estate BCN.

El primer classificat del CASAB ha estat Oscar Toledo Perez amb un temps de  00:38:39 i 20è classificat a la general.

Pel que fa a la categoria femenina en 10 KM, Eva Martos López del Ironwill Solideo ha guanyat la cursa amb un temps de 00:38:49  i un ritme de carrera de 3:53 min/km. La segona classificada Nuria Avileo Pozo del R3 Ripollet Triatló i la tercera en categoria femenina de 10 km, Inés Mota del Pcteam amb un temps de 00:39:28.

La primera classificada del Club Atletisme Sant Andreu ha estat Maribel Gabás Polo amb un temps de  00:45:52 i 10a posició en la categoria femenina.

CATEGORIA 5 KM

Mouad Mbarki El Aichouni amb un temps de  00:15:46 ha estat el primer classificat  en la categoria masculina de la cursa de 5 km. El corredor  ha fet una cursa amb ritme de  3:10 min/km.  El segon classificat, ha estat el també corredor del At Cerdanyola, Alex Grisha Torres Soria amb un temps de  00:16:50 . Finalment la tercera posició per a Ivan Liberal Manzanas  amb un temps de 00:16:59-

Oscar Valentín Garcia ha estat el primer corredor classificat del CASAB amb un temps de  00:18:41 i sisè classificat en la categoria masculina.

En categoria femenina, Õnne Täht s’ha imposat amb un temps de  00:20:28 i un ritme de cursa de 4:06 min/km. La segona classificada del Soledad Avellaneda del Canb-Ca Nou Barris amb un temps de  00:21:58 i la tercera  posició amb un temps de 00:22:06 Andrea Roldán del Canicross Penedès.

La primera classificada del CASAB en la categoria femenina de 5 km ha estat Laura Gimenez March amb un temps de 00:24:49.

La cursa en les dues categories s’ha iniciat i finalitzat a l’avinguda Constitució.

Recorregut: Avda. Constitució – Camí del Vell Palau – Carrer Anoia – Carrer del Priorat – Carrer Anoia – Carrer de l’Empordà – Avenida Constitució – Carrer del Priorat – Avda. Constitució – Carrer del Garraf – Carrer Anoia – Via Esport – Avda. Constitució.