98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El nou curs escolar 2021/2022 començarà el 13 de setembre

El nou curs escolar 2021/2022 començarà el 13 de setembre

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat les dates del curs escolar 2021-2022 que finalitzarà el 22 de juny.

2f38c978-f301-4443-b00f-cce4b79df25d

El Departament d’Educació ha establert que el nou curs arrencarà  el 13 de setembre per als ensenyaments d’infantil, primària, ESO, batxillerat, i cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

El calendari també determina que el curs escolar acabarà el 22 de juny, llevat en els ensenyaments de règim especial, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica. També s’estableixen les dates de les avaluacions extraordinàries de l’educació secundària obligatòria, entre el 17 i el 22 de juny, després de l’avaluació final ordinària. Les activitats d’avaluació dels alumnes del segon curs de batxillerat i del darrer curs dels cicles formatius de grau superior s’han de programar a cada centre segons les necessitats d’inscripció a l’accés dels estudis universitaris.

Les vacances de Nadal el proper curs seran entre el 23 de desembre i el 7 de gener, ambdós inclosos.

A Setmana Santa les classes s’aturaran entre l’11 i el 18 d’abril, ambdós inclosos. Els centres disposaran de 3 dies festius de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres i que no poden coincidir amb els d’inici i final de les classes i s’han de preveure en la programació general del centre.

Es manté l’horari a l’educació infantil, primària, secundària obligatòria i batxillerat. Pel que fa al pla pilot de jornada continuada a primària, que es du a terme en 25 escoles d’arreu de Catalunya, es prorroga de cara al curs que ve.

Font: Gencat