98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Un networking sobre la Transformació Digital & Indústria 4.0 clourà la cinquena edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

Un networking sobre la Transformació Digital & Indústria 4.0 clourà la cinquena edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

NETWORKING EMPRESARIALL’ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa un any més en el projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’.

L’objectiu del fem xarxa fem empresa és el formar emprenedors i empreses i ajudar al seu creixement i consolidació.  El programa preveu un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, i pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca.

La cinquena edició clourà el 13 de desembre amb un NETWORKING  a Olesa de Montserrat de 9.30h a 14h en l’Auditori “El Casal d’Olesa” sobre per la ‘Transformació Digital & Indústria 4.0″ i girarà al voltant de com estem enfocant la 4ª Revolució Industrial, un nou canvi que ja està aquí. Durant el networking es plantejarà la visió dels diferents actors, Institucions, Ajuntaments, Empresaris, Formadors i es tractaran diferents aspectes; quins ajuts i propostes planteja’n les administracions?, com ho veuen els petits i mitjans empresaris?, i la Formació?, quin paper hi juga?, startups i autònoms, tenen la mentalitat adequada? i tenen l’economia necessària?

Noelia Redondo, tècnica en assesorament a  emprenedors a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu detalls del networking.

 

INSCRIPCIONS AL NETWORKING