98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Nens i nenes de l’Escola Bressol Municipal Casa Pedemonte participen en la plantada d’arbustos i plantes als Jardins Pedemonte

Nens i nenes de l’Escola Bressol Municipal Casa Pedemonte participen en la plantada d’arbustos i plantes als Jardins Pedemonte

Ho han fet com a part final de les obres de remodelació. Fer activitats i tenir una relació propera amb la natura és beneficiós pels infants, segons ens explica Raquel Unanue, directora de l’escola bressol Pedemonte.

L’alcaldessa Ana Alba ha assistit a l’activitat i ha estat plantant amb alguns infants en un jardí que “algun dia serà d’ells”. Assegura que activitats com aquestes “ajuden a ensenyar que s’ha de tenir cura de la naturalesa”.

Es preveu que en unes dues setmanes, aproximadament, els jardins estaran acabats, tot i que queden alguns detalls per polir, com les escales o l’escenari. L’alcaldessa assegura que “s’obriran quan es pugui passejar i gaudir”.

Uns 40 infants han participat en l’activitat per embellir els jardins Pedemonte abans de la seva reobertura, un espai proper a l’Escola Bressol.