98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Neix el projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa” adreçat a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat

Neix el projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa” adreçat a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat

Els ajuntaments del Baix Llobregat Nord  treballen en conjunt per dinamitzar econòmicament el territori.

250914 presentacio fem xarxa fem empresa_olesa de Montserrat

La proposta promou l’educació emocional entre els emprenedors i consisteix a acompanyar els empresaris perquè descobreixin i desenvolupin el seu talent i el seu potencial al servei d’una funció professional útil, creativa i amb sentit.

Els ajuntaments del Baix Llobregat Nord fan un nou pas en el treball conjunt per dinamitzar econòmicament el territori. La col·laboració entre els municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires permetrà oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, i pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca –a través d’eines com el mètode Canvas–, dinamitzar el teixit empresarial –a través de Networking i comunicació 2.0–, i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris –amb sessions de  coaching i altres tècniques innovadores.

Xavier Fonollosa, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, municipi impulsor del projecte, va destacar en l’acte de presentació  el 25 de setembre a Olesa de Llobregat que “Fem Xarxa, Fem Empresa” respon a la voluntat dels ajuntaments implicats de “crear sinergies” perquè si bé la crisi ha tingut nefastes conseqüències econòmiques a la zona, també ha esdevingut nova oportunitat per a molts d’iniciar una nova activitat econòmica. Per a Fonollosa, “cal treballar localment i en xarxa per un territori que és molt potent econòmicament”.

L’alcalde d’Olesa, Salvador Prat, per la seva banda, va remarcar l’aposta que el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” suposa per a la utilització de noves eines i noves tècniques, que han de permetre aportar “mirades i sensibilitats claus en el futur èxit o fracàs d’una empresa”.

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

Amb el desenvolupament d’una actuació de les característiques d’aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s’amplia i completa l’oferta de serveis a les empreses del territori.

Font:Ajuntament Olesa de Montserrat