98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El musical ‘Balada per un home mort’ s’estrena al Teatre Núria Espert

El musical ‘Balada per un home mort’ s’estrena al Teatre Núria Espert

Anònims Produccions porta el 14 de setembre a les 20.30h  a l’escenari del Teatre Núria Espert el musical BALADA PER UN HOME MORT.

La companyia ha convidat a Ràdio Sant Andreu  a un assaig del musical i us oferim un reportatge amb entrevistes als protagonistes de ‘Balada per un home mort’.

Balada per un home mort 01

Sota la direcció d’Estanis Aboal i música de Jesús Horcajo, Balada d’un home mort està inspirat en ‘Balada de Reading’ de l’escriptor, poeta i dramaturg Oscar Wilde.

Balada per un home mort 02

Joan Gil, Laura Miquel, David G. Llop, Ferran Mayné i Marta Ginesta i el mateix director de l’obra Estanis Aboal són els actors i actrius presents a l’escenari en un espectacle que compta amb música en directe.

Balada per un home mort 08

ORÌGEN DEL MUSICAL

Òscar Wilde va ser empresonat només per ser homosexual. Va conviure durant dos anys amb assassins al pitjor lloc possible i imaginable. La seva percepció del món va canviar allà, descobrint l’amistat en algú totalment inesperat, i dins aquelles parets va escriure Balada de Reading, un poema dedicat a un reu que va morir injustament a la forca mentre ell era a la presó.

Balada per un home mort 05
‘BALADA PER UN HOME MORT,’ sense ser una obra biogràfica, està basada en un moment molt concret de la vida d’Òscar Wilde. Impregnada de les interessants i polèmiques reflexions que aquest va fer respecte la vida, la llibertat i la justícia. Valors que no sempre van de la mà, fins i tot avui dia.
Hem asistir a un assaig del musical.

Venda d’entrades a www.teatrenuriaespert.cat