98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Mossèn Jaume Grané explica a Ràdio Sant Andreu com manté el contacte amb els feligresos

Mossèn Jaume Grané explica a Ràdio Sant Andreu com manté el contacte amb els feligresos

Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Mossèn Jaume Grané, rector de Sant Andreu de la Barca. Malgrat que el confinament assegura que els oficis sobre la Setmana Santa continuen però a través de les xarxes socials i pàgines web. Ha recordat que es poden seguir les pregàries i textos a https://esglesia.wordpress.com/

Mossèn Jaume assegura que ‘aquests dies hem fet descobertes de valors molt importants que esperem que arrelin profundament i facin de nosaltres una nova manera de viure més al servei a tothom’.

La comunitat religiosa també s’adapta a la situació de confinament i amb els centres de culte tancats, des de fa setmanes, aprofita les xarxes socials per arribar als seus feligresos.

Mossèn Jaume ha comentat a l’emissora municipal com manté el contacte amb els feligresos i assegura que quan sigui possible es faran celebracions no massives i personalitzades adreçades a les persones i famílies que han perdut un familiar aquests dies i no s’han pogut acomiadar.

Recomana seguir els oficis a través de l’Abadia de Montserrat

Mossen Jaume Grané