98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Més de 200 persones es concentren davant de l’ajuntament per demanar poder votar el 9 de novembre

Més de 200 persones es concentren davant de l’ajuntament per demanar poder votar el 9 de novembre

A la convocatoria promoguda per l’ANC  s’ha llegit un manifest demanant poder votar i al mateix temps s’ha presentat la campanya ciutadana que iniciarà l’Assemblea Nacional Catalana.

REPORTATGE I DECLARACIONS DE L’ACTE

Concentració 9N a Sant Andreu de la Barca -01

L’ANC ha començat la campanya  del Sí a la independència  després que el Tribunal Constitucional suspengués  la Llei de Consultes i la convocatòria del 9N

Arreu de Catalunya s’han convocat concentracions davant dels ajuntaments. A Sant Andreu de la Barca la concentració ha començat a les 19.00h davant de més de dues-centes  persones amb la presència també dels portaveus locals de CIU, ERC i ICV-EUiA.

La concentració ha començat amb la lectura d’un manifest en defensa de la consulta del 9N  ‘els homes i les dones demòcrates d’aquest país expressem el nostre suport ferm a les institucions catalanes que han convocat la consulta per al dia 9 de novembre. Davant d’aquest intent  d’emmudir-nos, la societat catalana diem ben fort: més democràcia’’.

El manifest també destaca ‘’ El dia 11 de setembre gairebé dos milions de persones vam sortir al carrer per dir que votarem. El 80% de la ciutadania d’aquest país reclama votar. Una amplíssima majoria del Parlament de Catalunya reclama votar. Més del 90% dels ajuntaments d’aquest país ja han deixat molt clar que el 9N votarem’

I per aquest motiu segons el manifest de L’ANC  inicia la campanya per la consulta del 9N ‘Som davant de la gran oportunitat històrica per començar units un país nou. És la gran oportunitat per resoldre els problemes nacionals i socials que patim i assegurar-nos un país millor per a tothom. Per aconseguir-ho, iniciem la campanya unitària Ara és l’hora’’.