98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Més de 200 participants en la Caminada Popular i Solidària del Centre Excursionista Pi Tallat

Més de 200 participants en la Caminada Popular i Solidària del Centre Excursionista Pi Tallat

El Centre Excursionista PI TALLAT ha organitzat la 5ª Caminada Popular “PI TALLAT” amb un recorregut pels voltants del municipi, amb l’ànim de donar a conèixer l’entorn natural de Sant Andreu de la Barca.
L’activitat activitat física, lúdica i saludable ha comptat amb la participació d’unes 226 persones.
La caminada estava dividida endos recorreguts, un de llarg de  20km i un de curt de 12,5 km.

Caminada popular cim pi tallat 0

 

Crònica d’Enric Malet, president del Centre Excursionista Pi Tallat

El diumenge 10 d’abril va tenir lloc la cinquena Caminada Popular Solidària organitzada pel Centre Excursionista Pi Tallat.

A les 8 del matí, 226 participants de totes les edats van sortir a fer un dels dos recorreguts proposats per l’organització, un de 19 quilòmetres i un altre de 12 perquè tothom, independentment de la seva condició física, pogués gaudir d’una jornada d’esport  en el nostre entorn natural mes proper.

Acompanyats d’un temps molt favorable a la pràctica d’aquesta activitat, i coincidint amb la celebració del dia mundial de l’activitat física i la salut, durant tot el matí van anar recorrent els camins dissenyats, que els van portar al cim del Pi Tallat, Can Xandri i la Creu d’Aragall, passant pels controls i els avituallaments instal·lats al llarg del recorregut.

La jornada esportiva i festiva finalitzava en el mateix punt de sortida, l’esplana del mercat setmanal, amb una botifarrada, després de recollir els records i els obsequis  facilitats per un bon nombre de comerços i empreses locals.

Un cop mes, aquests aficionats a la muntanya, han tingut l’oportunitat de mostrar la seva estima i el seu respecte pels espais naturals, que esperem poder gaudir en moltes mes ocasions. I complir amb l’objectiu solidari d’aquesta caminada ja que una part dels diners recaptats es destinarà a ajudar a persones o famílies en situacions de necessitat social o econòmica.

Fotografies: Angel Catalan