98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Més de 200 alumnes de l’IES El Palau es manifesten en suport als companys fills de guàrdies civils

Més de 200 alumnes de l’IES El Palau es manifesten en suport als companys fills de guàrdies civils

Alumnes de l’IES El Palau demanen ‘respecte’ pels companys fills de Guardia Civil i l’institut emet un comunicat on destaca  que ‘La convivència en el centre sempre ha estat i estarà garantida.

ies palauUns 200 alumnes s’han concentrat aquest matí davant de a les portes de l’IES El Palau com a mostra de suport i per demanar ‘respecte’ als companys fills de guàrdia civils.

La convocatòria es va realitzar el dia abans via whatsapp amb el missatge ‘Demà, 5 d’octubre de 2017, a les 8 del matí no entreu a l’Institut, quedeu-vos a davant de la porta principal en senyal de protesta contra l’actitud que ha mostrat el centre IES EL PALAU discriminAnt a alumnes fills de guàrdies civils, això és una actitud irresponsable, immadura i molt fora de lloc en un centre educatiu de secundària. Ens queadrem fora, davant la porta, i ens aseurem pacíficament. Que corri, perquè davant de tot RESPECTE’

Per la seva banda el claustre de professors manifesten en un comunicat que ‘ sempre ha treballat vetllant per la perfecta convivència de tota la comunitat educativa. Podem afirmar que al llarg  dels quaranta anys d’existència de l’institut mai hi ha hagut cap situació que pogués alterar la nostra pacífica convivència.

Per aquesta motiu el claustre de L’IES El Palau ‘manifestem el nostre rotund rebuig sobre algunes informacions publicades els darrers dies en alguns mitjans de comunicació que qüestionen la pràctica professional dels docents d’aquest centre’. El comunicat acaba dient que ‘ La convivència en el centre sempre ha estat i estarà garantida” al centre escolar de Sant Andreu de la Barca.