98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Més de 400 assistents a l’acte de presentació d’Enric Llorca com a candidat del PSC a les municipals

Més de 400 assistents a l’acte de presentació d’Enric Llorca com a candidat del PSC a les municipals

Acte presentació Enric Llorca candodat PSC - 01

L’acte celebrat al Casino va comptar amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, alcaldes com el de Cornellà, Antonio Balmón, o Viladecans, Carles Ruiz, diputats al Congrés, com José Zaragoza o Alex Ramos de Societat Civil Catalana,  a més de persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat.

Acte presentació Enric Llorca candidat PSC - 03

Enric Llorca ha destacat que el principal motiu per tornar a presentar-se com a candidat és ‘perquè m’estimo Sant Andreu i perquè tinc la mateixa il·lusió i empenta que el primer dia i molta més experiència”.

Llorca en el seu discurs va assenyalar l’estabilitat, la seguretat i l’empenta per aconseguir fer realitat els projectes a més dels valors que són necessaris per continuar la tasca al capdavant del consistori santandreuenc.

Acte presentació Enric Llorca candidat PSC - 05

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta ha agraït l’esforc d’Enric Llorca per la convivència a la ciutat i l’ha qualificat de ‘gran alcalde’ i ha animat als assistents reclamant ‘a no deixar-vos perdre aquest alcalde”.

Acte presentació Enric Llorca candidat PSC - 07