98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Medi Ambient – Sant Andreu de la Barca amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Medi Ambient – Sant Andreu de la Barca amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

De l’11 al 18 d’octubre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema europeu Tria. Canvia. Combina, la Setmana del 2015 proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable.
Rosa Maria Asencio ha comentat les activitats que s’han organitzat a Sant Andreu de la Barca i els objectous de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

mobilitat sostenible

Emmarcat dins la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura,el divendres 16 d’octubre el Teatre Municipal Núria Espert acull a les les 12.00h l’abra de teatre ‘Canvi de marxa” una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors  amb el suport del  Servei Català de Trànsit la col·laboració de l’Ajuntament i la policia Local de Sant Andreu de la Barca, que té l’objectiu conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.